1 min læsningKold luft mellem fodboldbosser: Du burde gå af!

Efter et udsagn om det iranske landshold har landstræner Carlos Queiroz rettet skarp kritik af Jürgen Klinsmann og rollen hos FIFA.

1 min læsning
Carlos Querioz i spidsen for det iranske landshold.
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Forleden udtalte den tidligere tyske landsholdspiller og træner, Jürgen Klinsmann, at det iranske landshold forsøgte at påvirke dommeren, linjedommeren og fjerdedommeren.

Det skete, da Iran slog Wales med 2-0.

– De forsøgte at påvirke dommeren, linjedommeren og fjerdedommeren. De var konstant i ørene på dem. Der var mange episoder, som man ikke så på TV. Det er deres kultur, de forsøger at påvirke dig, sagde Jürgen Klinsmann dengang til BBC.

Efterfølgende ville den iranske landstræner Carlos Queiroz ikke stå tilbage for den kritik. Han gik derfor til tasterne på Twitter.

– Uanset hvor meget jeg kan respektere, hvad du (Klinsmann, red.) udrettede inde på banen, er disse kommentarer om Irans kultur, Irans landshold og mine spillere en skændsel for fodbold, lød det fra Carlos Queiroz.

Derudover mener den iranske landstræner, at Jürgen Klinsmann burde trække sig fra stillingen som medlem af udviklingsgruppe hos FIFA.

– Vi vil med fuld opmærksomhed følge, hvad der vil være FIFA’s beslutning vedrørende din stilling som medlem af Qatar 2022 Technical Study Group. For vi forventer naturligvis, at du træder tilbage, før du besøger vores lejr, lød det ifølge BBC fra den iranske landstræner.

Overtidsscoringer sikrede Iran fortjent sejr over sløje Wales

Iran møder tirsdag klokken 20:00 USA i den sidste puljekamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer