1 min læsningKlubløs Nicolai Jørgensen var tæt på skifte til SL-klub

Nicolai Jørgensen har ikke spillet professionel fodbold siden foråret, hvor den danske angriber tørnede ud for F.C. København. Nu afslører han, at en anden dansk klub var inde i billedet til et sommerskifte.

1 min læsning
Nicolai Jørgensen forsøger at afdrible Frederik Lauenborg fra Randers.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nicolai Jørgensen har siden sommeren ikke spillet fodbold på professionelt niveau.

Men nu løfter den tidligere danske landsholdsspiller sløret for, at han var i dialog med en anden dansk Superliga-klub end F.C. København.

I et interview med B.T. forklarer den 31-årige angriber, at OB var inde i billedet. Faktisk var de to parter i færd med forhandlingerne, men kunne så ikke blive enige.

– OB og jeg kunne ikke blive enige. Det havde ellers været okay for mig, for klubben ligger midt i Danmark, og der er halvanden time til Odense herfra, siger Nicolai Jørgensen.

Nicolai Jørgensen havde sin seneste optræden for F.C. København den 8. maj, hvor han fik 32 minutter på banen i derbyet mod Brøndby IF.

Nu ser han i stedet frem mod næste skrid i karrieren, som meget vel kan ende i et udlandsophold nok en gang.

Agent afslører: FCK-målmand skal væk til januar

– Jeg håber helt vildt, at der kommer et skifte til januar. En mulighed kunne blandt andet være en oplevelse i USA. Det har jeg altid gerne villet. Men ellers er jeg åben for det meste faktisk. Jeg skal bare kunne se mig selv i det, siger Nicolai Jørgensen til B.T.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer