2 min læsningVideo: Saudi-træner revser holdet i pausen – Leverer VM-historiens største overraskelse i 2. halvleg

Saudi Arabien var bagud 1-0 ved pausen i kampen mod Argentina, men holdets franske træner fik gejlet sine spillere så meget op, at de i anden halvleg leverede VM-historiens måske største overraskelse nogensinde.

2 min læsning
Saudi Arabiens landstræner Hervé Renard gav sine spillere en skideballe i pausen af VM-kampen mod Argentina, så leverede de VM-historiens største overraskelse i anden halvelg.
Foto: Khaled Desouki/AFP/Ritzau Scanpix

Historiens største VM-overraskelse nogensinde.

Saudi Arabien leverede i sin VM-åbningskamp mod Argentina ikke mindre end en sand sensation, da de slog Lionel Messi og VM’s forhåndsfavoritter fra Argentina.

Sensationen blev ikke mindre af, at Saudi Arabien faktisk var bagud 1-0 ved pausen, men så gik nationens franske landstræner, Hervé Renard, i aktion.

Den 54-årige franskmand var bestemt ikke tilfreds med sine spillere ved pausen, og via sin tolk lod han dem vide, at særligt arabernes pres overfor verdensstjernen Lionel Messi lod meget tilbage at ønske.

– Hvad er det, vi laver her? Er det her vores pres? Vores pres betyder ikke, at I skal gå højt op. Messi har bolden midt på banen, og I bliver foran forsvaret!

– Ved I ikke, at I skal markere ham på midten? Tag jeres telefon frem, så kan I tage et billede med ham, hvis det er det, I ønsker!

– I står foran forsvaret og har ikke nogen at dække op? I er nødt til at følge ham, lyder det fra Renard, der midt i omklædningsrummet viser, hvordan han vil have sine spillere til at markere verdensstjernen.

Det var dog ikke udelukkende negative ting, franskmanden havde at sige.

– Med bolden var I gode! Så I, hvad I gjorde? Føler I ikke noget? Føler I ikke, at vi er i stand til at komme tilbage? Kom nu gutter, det her er VM! Giv alt!

Video: Saudi-Arabien med kæmpesensation mod Lionel Messi og Argentina

Med to flotte scoringer umiddelbart efter pausen lod Hervé Renards tale til at have givet pote, for til trods for mere en ti minutters overtid vandt Saudi Arabien kampen 2-1.

Hervé Renard har stået i spidsen for Saudi Arabien siden 2019. Han har tidligere været landstræner i Marokko, Elfenbenskysten, Zambia og Angola, ligesom han har været klubtræner i blandt andet franske Lille og Sochaux.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer