1 min læsningTårerne trillede ned af Lewandowskis kinder: En drøm gik i opfyldelse

Robert Lewandowski scorede lørdag sit første mål ved en VM-slutrunde, og dermed gik en mangeårig drøm i opfyldelse for polakken.

1 min læsning
For Robert Lewandowski gik der lørdag en drøm i opfyldelse, da den polske angriber scorede sit første mål ved en VM-slutrunde.

Robert Lewandowski er lig med mål.

Det har været et ubetvivleligt faktum de sidste ti år, hvor den nu 34 årige angriber har hamret bolden i netmaskerne både på klub- og landsholdsplan.

Lewandowski på tavlen da Polen slog Saudi Arabien

Men der har manglet en helt særlig scoring til polakkens samling – nemlig et mål ved en VM-slutrunde. Den fik Lewandowski endelig lørdag med målet til 2-0 i Polens sejr over Saudi Arabien.

Efterfølgende blev en ellers sædvanlig jubelscene erstattet med tårer, og nu forklarer hovedpersonen selv, hvor meget scoringen betyder.

– En drøm gik i opfyldelse. Det er klart, at når man spiller for landsholdet, så kommer holdet i første række, men jeg er en angriber, og jeg tænker altid på at lave mål, fortæller Robert Lewandowski efter kampen ifølge mediet Sport.

Lewandowskis scoring blev hans 77. for Polen. Han er den tredjemest scorende spiller for et europæisk landshold, kun overgået af Cristiano Ronaldo (117) og Ferenc Puskás (84).

I næste og sidste gruppekamp møder Polen Lionel Messi og Argentina.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer