VM 2026

Mesterlige Messi nedlagde Mexico i vital Argentina-sejr

Lionel Messi tog sagen i egen hånd mod Mexico og var med til at sikre Argentina deres første sejr ved VM-slutrunden.

Argentina-Mexico Highlights

Argentina skulle lørdag råde bod på choknederlaget til Saudi Arabien fra første kamp, da de mødte Mexico, der havde et enkelt point i banken.

Her var Lionel Messi med til at sikre sejren og de tre point til slutresultatet 2-0 med et fremragende langskudsmål et stykke uden for feltet.

Første halvleg var fattig på chancerne, men Argentina sad på det meste af spillet. En sammenhængende mexicansk bagkæde holdt dog Messi og sydamerikanerne fra fadet.

20 minutter efter pausen kunne selv ikke Mexicos sammenhold stopper magikeren Lionel Messi, der med et velplaceret fladt langskudsendte argentinerne i ekstase.

Argentina var efterfølgende opsatte på at fordoble føringen, og det førte også til en scoring af indskiftede Enzo Fernandes, der med et kringlet langskud mod det fjerneste hjørne kom på måltavlen for første gang i de hvid- og blåstribede trøjer.

Dermed kan Argentina selv afgøre deres videre forløb i turneringen med en sejr over Polen i sidste gruppekamp.