1 min læsningJesper Lindstrøm afslører: Sådan er jeg blevet bedre

Jesper Lindstrøm forklarer sin opadgående formkurve, hvor han i denne sæson har imponeret stort i Bundesligaen for Eintracht Frankfurt.

1 min læsning
Jesper Lindstrøm afslører, hvordan han er blevet bedre i Frankfurt
Foto: Francois-Xavier Marit/AFP/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm har været stærk for Eintracht Frankfurt i indeværende sæson, hvor den danske offensivspiller indtil videre står noteret for 22 kampe, otte mål og to oplæg.

Nu afslører han selv forklaringen på den store succes, som han har oplevet i denne sæson. Det fortæller Jesper Lindstrøm til TV 2 SPORT:

– Jeg har trænet med assistenttræneren og en mentaltræner i Frankfurt. Det her med at være mere rolig i momentet. Sidste sæson stressede jeg meget. Hvis jeg skulle drible forbi én, så stressede jeg i afslutningsmomentet, hvor jeg nu arbejder på at tage det stille og roligt, siger den danske VM-spiller og fortsætter:

– Jeg har kørt én mod én situationer med Kevin Trapp, der er en af de rigtig gode målmænd i verden. Jeg kigger, hvor der er plads. Jeg kigger på, hvad han gør. Jeg kigger altid på, hvordan målmanden positionerer sig, og så handler det bare om at være rolig og lægge den i kassen.

Den 22-årige Jesper Lindstrøm skiftede tilbage i sommeren 2021 til Eintracht Frankfurt, der købte ham i Brøndby IF.

Franske medier: Sådan stiller Frankrig op mod Danmark

Lørdag venter der Jesper Lindstrøm og resten af det danske landshold et brag af en landskamp, når Frankrig venter klokken 17:00 i et opgør, der kan følges direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer