1 min læsningBrøndby-målscorer efter remis med Milwall: Det tager vi med fra opgøret

Mathias Kvistgaarden sikrede Brøndby IF en uafgjort mod Millwall i en testkamp, men han er mere stolt over holdindsatsen.

1 min læsning
Med 1-1 resultatet mod engelske Millwall tager Mathias Kvistgaarden og resten af Brøndby-mandskabet en række ting med videre fra opgøret.

Forberedelserne til Superligaens forårssæson er igang ude i diverse Superliga-klubber.

Lørdag testede Brøndby IF sig af mod et af topholdende fra den næstbedste engelske række Millwall, der endte med en uafgjort på 1-1.

Brøndby delte hæderligt med hold fra toppen af Championship

Mathias Kvistgaarden sørgede for danskernes eneste scoring, men han var ikke meget for at tage æren for det fine resultat. I stedet påskønner han den holdindsats, der lå bag.

– Målet er en holdindsats, hvor vi får lagt et godt pres og erobret bolden højt på banen. Oscar får spillet den flot til Vallys, som får lagt den på tværs til mig, og så er jeg heldig at ramme den godt, så målmanden ikke får taget den, siger den 20-årige Brøndby-angriber til klubbens hjemmeside.

Udover et hæderligt resultat mod en klub, der ligger på sjettepladsen i Championship, mener Kvistgaarden, at Brøndby kan bygge oven på en række fine takter fra opgøret.

– Vi tager vores energi og vores attitude på banen med videre til næste kamp. Vi leverer en rigtig god kamp, og jeg synes også, at vi er det bedste hold i store perioder.

– Det er det, vi tager med på tirsdag i Future Cup-kampen og selvfølgelig fremad, når sæsonen starter igen, fastslår Mathias Kvistgaarden.

I næste venskabskamp møder Brøndby spanske Tenerife fra den næstbedste spanske række.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer