VM 2026

England stadig uden VM-sejr mod USA efter skuffende deler

Det blev en målløs affære, da England for tredje gang i træk måtte gå fra banen uden sejr mod USA til en VM-slutrunde.

England og USA spillede uafgjort ved VM.

England har stadig aldrig vundet over USA ved en VM-slutrunde, efter de to nationer fredag aften delte pointene med resultatet 0-0.

Englænderne havde ellers muligheden for allerede at avancere fra gruppespillet med en sejr, mens USA også for alvor kunne spille sig ind i varmen, hvis de kunne hive tre point op ad hatten.

Englænderne var dog de klare favoritter til opgøret, men USA havde faktisk godt fat i den engelske offensiv og skabte selv flere gode muligheder fremad banen i kampens åbning.

Christian Pulisic bidrog med et drøn på overliggeren, mens den engelske offensiv var langt fra det niveau, briterne viste mod Iran, i en første halvleg, der endte målløst.

Kampens anden halvleg udviklede sig ikke synderligt anderledes end de første 45 minutter.

En lige, men chancefattig, affære i begge ender, og mere og mere tydede på, at et uafgjort resultat ikke ville være en katastrofe for nogen af holdene.

I sidste ende formåede ingen af de to hold at få bolden i mål, og kampen endte i en målløs deler.

England og Brasilien dominerer: Denne VM-trup har højst transferværdi

Resultatet er VM-slutrundens femte målløse opgør efter 20 færdigspillede kampe.

Dermed er Gruppe B stadig fuldstændig åben inden sidste spillerunde, hvor England møder Wales, mens USA skal kæmpe med Iran om videre avancement i turneringen.