VM 2022

2 min læsningLandsholdstruppen vil savne Delaney: Han er en klassefyr

De danske landsholdsspillere, som lige nu er ved VM 2022 i Qatar, kommer til at savne Thomas Delaney, som må rejse hjem efter en skade.

2 min læsning
De danske landsholdsspillere kommer til at savne Thomas Delaney, som må rejse hjem fra VM med en skade.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Onsdag aften kom det frem, at Thomas Delaney rejser hjem fra Qatar og dermed ikke er til rådighed for det danske landshold resten af VM-slutrunden.

En melding der kom, efter Delaney fik en skade i Danmarks første kamp ved VM 2022 i Qatar mod Tunesien.

Og det er selvfølgelig en rigtig trist nyhed – specielt for de danske landsholdsspillere, der lige nu er i Qatar. De vil nemlig komme til at savne Delaney rigtig meget – både på og udenfor banen.

På torsdagens pressemøde i Qatar satte landsholdsprofilerne Andreas Christensen og Jesper Lindstrøm ord på tabet af Thomas Delaney. Og de var begge enige om, at Delaney vil blive savnet.

– Det er klart, at Thomas betyder en helt del for holdet. Han har været med i lang tid og spillet mange landskampe, så vi mister en masse erfaring. Men vi har andre spillere, som er klar til at gå ind.

– Han er en person, som fylder ret meget i omklædningsrummet, så det er en, som vi kommer til at savne, fortæller Andreas Christensen.

Udlandet reagerer: DBU-melding vækker opsigt verden over

Unge Jesper Lindstrøm stemmer i med ordene fra Andreas Christensen og fremhæver specielt Delaneys betydning for de unge spillere i truppen.

– Han er en klassefyr, som altid har nogle sjove kommentarer. Han har været god til at tage mig og de unge ind på holdet. Så man savner ham.

Thomas Delaney, som har spillet 72 kampe i den rød-hvide landsholdstrøje, skal nu igennem en periode med genoptræning, som forventes at vare i omkring fire uger.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer