VM 2022

3 min læsningKONGEMÅL: Richarlison og Brasilien rev Serbien fra hinanden

Det brasilianske fodboldlandshold fik lige nøjagtig den drømmestart på VM, som hele den gulklædte nation havde håbet på, da Tottenham Hotspurs angriber Richarlison scorede et af de flotteste mål til VM i mange år.

3 min læsning
Richarlison og Brasilien spillede eminent i anden halvleg og Tottenham-angriberen scorede turneringens mål indtil videre.
Foto: Ritzau Scanpix / NELSON ALMEIDA / AFP

Som det eneste hold har Brasilien vundet VM fem gange i historien.

Torsdag aften fik de også en fremragende start på vej mod den sjette titel, da de besejrede Serbien med 2-0 og scorede turneringens bedste mål indtil nu.

Brasilien havde svært ved at nedbryde et hårdt fightende serbisk mandskab og måtte nøjes med 0-0 ved pausen. Men efter pausen satte Brasilien sig helt og aldeles på kampen.

Brasilien stillede med Neymar, Raphinha, Vinicius Junior og Richarlison helt fremme på banen, og sidstnævnte stjal alle overskrifterne på Lusail Iconic Stadium.

Tottenham-profilen scorede et af de flotteste mål til en VM-slutrunde i mange år. På et indlæg med ydersiden fra Vinicius Junior sikrede Richarlison den brasilianske sejr på 2-0, da han efter en god førsteberøring på flotteste vis helflugtede bolden ind bag mål Vanja Milinkovic-Savic.

Forinden havde han også bragt Brasilien på 1-o efter en ripost fra en Vinicius Junior afslutning.

Brasilien fører nu Gruppe G sammen med Schweiz.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer