VM 2022

1 min læsningPositivt nyt for England: Stjerne træner med efter skadesfrygt

Englands helt store angrebsstjerne, Harry Kane, ser ud til at være klar igen, efter det tirsdag aften kom frem, at han skulle scannes grundet en mulig skade.

1 min læsning
Harry Kane ser ud til at være skadesfri. England. Vm 2022 Qatar. Harry Kane skade.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Tirsdag aften bød på en rigtig dårlig VM-nyhed set med engelske briller.

Her kom det nemlig frem, at angrebsstjernen Harry Kane døjede med en ankelskade, efter han fik et vrid i anklen i 6-2 sejren mod Iran.

En scanning skulle derfor vise, hvor slemt det stod til med den vigtige Tottenham-angriber.

Nu er der så godt nyt fra den engelske VM-lejr. England-keeperen Jordan Pickford kunne nemlig på et pressemøde onsdag fortælle, at Harry Kane trænede fint med ved dagens træning.

– Jeg tror, han har det fint. Han er nok lidt øm, men jeg tror han har det fint, for han var ude at træne med i dag, så det er godt.

– Harry er en fantastisk spiller, og han sætter et eksempel på holdet. Han er en leder, han er vores anfører, og vi ser alle op til ham, men der er også andre gode spillere.

Medie: England-stjerne skal scannes – frygter for skade

Harry Kane har i alt to døgn til at blive fit for fight, hvis han vil nå at være med ved Englands kommende opgør ved VM-slutrunden.

Den 25. november skal England nemlig endnu en gang i kamp ved VM. Her står det engelske landshold over for USA. En kamp der starter klokken 20:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer