VM 2022

2 min læsningKasper Hjulmand ser fremad efter kryds mod Tunesien: Det ændrer ikke vores arbejde

Den danske landstræner Kasper Hjulmand ser efter dagens kamp mod Tunesien frem mod det kommende VM-opgør mod Frankrig.

2 min læsning
Kasper Hjulmand. Danmark Tunesien Frankrig. VM 2022 i Qatar.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Danmark fik tirsdag eftermiddag den første kamp ved VM 2022 i Qatar, da man spillede uafgjort mod Tunesien.

Et resultat der skuffede de danske spillere og ikke mindst den danske landstræner, Kasper Hjulmand.

Nu vil han se nærmere på, hvad der gik galt mod Tunesien og ikke mindst se frem mod det kommende vigtige VM-opgør mod Frankrig.

Og det kommende opgør mod Frankrig er efter i dag gået hen at blive endnu vigtigere for Danmark, hvis man fortsat vil være med ved VM efter gruppespillet. Det fortæller Kasper Hjulmand til DR.

– Det er klart, at det bliver endnu vigtigere at få et resultat i Frankrig-kampen. Også så Frankrig – hvis de vinder over Australien i aften – ikke bare har en lidt let kamp, de kan sælge til sidst mod Tunesien.

– Så det bliver en vigtig kamp mod Frankrig. Det bliver en vigtig kamp at få et resultat i, men det havde det været alligevel. Det ændrer ikke vores arbejde og vores indstilling til kampen på nogen som helst måde.

VM-overraskelser: Her er fem af de største overraskelser ved VM gennem historien

– Men det er klart, det er en mere kompliceret vej nu, men det er bestemt ikke ovre. Så vidt jeg husker for et års tid siden (EM 2020 red.), der tabte vi de to første kampe, så der er masser muligheder endnu, men vi skal i hvert fald løfte vores niveau, og det er det, jeg er optaget af, slutter Kasper Hjulmand til DR.

Danmarks og Tunesiens yderligere modstandere i VM Gruppe D, Frankrig og Australien, skal om under 30 minutter ligeledes i kamp ved VM. Kampen kan følges fra klokken 20:00 på TV2 og TV2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer