VM 2022

2 min læsningHjulmand før VM-åbningskamp: Vi kan besejre alle nationer

Kasper Hjulmand og resten af det danske landshold er klar til sin åbningskamp ved VM-slutrunden mod Tunesien, der fløjtes i gang tirsdag eftermiddag.

2 min læsning
Kasper Hjulmand og Danmark er klar til Tunesien
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

Tirsdag begynder VM-slutrunden for alvor, når Danmark skal i aktion for første gang. Her venter Tunesien nemlig i det første opgør i Gruppe D, hvor Kasper Hjulmand og co. skal forsøge at komme godt fra land.

Selv er landstræneren da også optimistisk på Danmarks vegne, omend han ikke vil kalde dem for favoritter til at løbe med det hele. Det fortæller han i et interview til Ekstra Bladet:

– Jeg er ikke god til målsætninger, men det er vores drøm at vinde noget. Vi ved, vi på vores bedste dage kan besejre alle nationer. Det har vi vist senest med sejrene over Frankrig, indleder Kasper Hjulmand og fortsætter:

– Er vi favoritter? Nej, det er vi ikke. Men vi ved, vi kan skabe store resultater sammen, fordi vi har et stærkt kollektiv og en meget stærk tro på os selv, lyder det videre Kasper Hjulmand, der har noteret, at der i tirsdagens kamp vil være et kæmpe overtal af tunesiske fans fremfor de danske.

– Selvfølgelig spiller det en rolle med så mange tunesiske fans. Og det har også været et tema for os i vores optakt til kampen.

Det forventes nemlig, at op mod 30.000 tunesiske fans vil være på plads, mens der kun vil være i omegn af 700 danskere.

Hjulmand før sit første VM: Går først op for mig, når jeg sidder i en gyngestol

Danmarks åbningskamp ved VM mod Tunesien begynder tirsdag klokken 14:00 og kan følges direkte på DR1 og DRTV.

Senere på dagen tager de to øvrige hold i Gruppe D også hul på deres slutrunde, når Frankrig og Australien klokken 20:00 tørner sammen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer