VM 2022

2 min læsningFCK-træner: Det skal der ske i vinterpausen

Cheftræner Jacob Neestrup afslører nu, hvad man vil bruge vinterpausen til i F.C. København.

2 min læsning
Jacob Neestrup fortæller, hvad man vil bruge vinterpausen på i F.C. København
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København jagter i denne sæson sit andet danske mesterskab i træk, hvor man overvintrer på tredjepladsen med otte point op til topholdet FC Nordsjælland.

Nu afslører FCK-cheftræner Jacob Neestrup i et interview på klubbens hjemmeside, hvad man blandt andet har tænkt sig at bruge den lange vinterpause til i hovedstadsklubben:

– Det handler om at tage udgangspunkt i de spillere, der er her. Vi skal få bygget endnu mere på det stærke kollektiv, som vi har sendt på banen i de seneste 13 kampe, siger Jacob Neestrup og fortsætter:

– Det handler om, at få arbejdet. Gå endnu mere i dybden. Endnu mere detaljeret, fordi det har vi ikke haft mulighed for nu, hvor det har været meget generelt i forhold til presmønste og spilmønstre.

– Men at få arbejdet endnu mere detaljeret med overgangene i de forskellige faser af spillet. Hvordan er det vores offensive struktur skal se ud, når vi afslutter vores angreb. Hvordan er det vores offensive struktur skal se ud, når vi potentielt kan tabe bolden. Hvordan er det vores offensive struktur skal se ud i overgangene mellem det, vi kalder, tidlig og sen opbygning, alt afhængigt af, hvor vi er på banen.

– Det er alle de ting, som vi skal blive – jeg vil ikke sige mere afklarede med – for vi er afklarede med, hvad vi vil, men vi har mulighed for at bruge den afklaring til, at gå ud på banen og træne det mere detaljeret, end vi har haft mulighed for i de sidste to måneder, hvor det har været forberedelse til kamp, evaluering, restitution og så videre, lyder det fra FCK-cheftræneren.

Rubén Sellés åbner døren på klem for FCK og AGF: Selvfølgelig kan jeg se mig selv være cheftræner i Danmark

F.C. København åbner sin forårssæson, når man søndag den 19. februar 2023 møder Silkeborg IF på udebane klokken 16:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer