VM 2022

1 min læsningRubén Sellés åbner døren på klem for FCK og AGF: Selvfølgelig kan jeg se mig selv være cheftræner i Danmark

Den tidligere assistenttræner i F.C. København og AGF udelukker bestemt ikke en fremtid som cheftræner i dansk fodbold.

1 min læsning
Rubén Sellés
Foto: Torkil Fosdal/fck.dk

Rubén Sellés var en vigtig assistenttræner i både F.C. København og AGF, inden han i sommer drog mod Premier League og Southampton.

Her ansatte klubben for nylig en ny manager i form af Nathan Jones, men nu åbner den spanske assistenttræner til Tipsbladet op for, at han sagens kunne se sig selv være cheftræner. Også i Danmark:

– Hvis jeg kunne, så ville jeg være manager for mit hold i Premier League, men klubben valgte at gå i en anden retning, indleder Rubén Sellés og fortsætter:

– Selvfølgelig kan jeg se mig selv være cheftræner i Danmark, og hvis det er hos et af de hold, som jeg har arbejdet hos før (F.C. København eller AGF, red.), så har jeg rigtig gode minder og en god fornemmelse dybt inde i hjertet, lyder det fra spanieren.

Foruden F.C. København, AGF og hans nuværende arbejdsgiver Southampton har Rubén Sellés også været forbi klubber som Shinnik Yaroslavl, Aris Thessaloniki og Qarabag, ligesom han også har været cheftræner for Valencias U18-hold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer