VM 2026

To sene mål afgjorde alt – Holland besejrede Senegal i tæt opgør

Mandag aften bød på kampen mellem Holland og Senegal. Og her skulle to sene mål afgøre løjerne i en tæt affære.

Holland og Senegal støder sammen ved VM 2022 i Qatar.

Mandag aften bød på et stort opgør ved VM 2022 i Qatar.

Her mødte et stærkt hollandsk mandskab de afrikanske mestre fra Senegal, som senest vandt Africa Nations Cup tilbage i februar.

Og det skulle blive et yderst tæt opgør fra start og næsten til slut.

Kampen åbnede livligt, og allerede efter fire minutters spil var Holland tæt på at kunne sende bolden i kassen, men få centimeter gjorde, at bolden lige akkurat ikke kunne prikkes i kassen.

Efter 20 minutters spil kom Holland igen tæt på, men Frankie de Jong var for lang tid om at få afsluttet. Senegal blev også farlige i få ombæringer, men kom aldrig rigtig tæt på et føringsmål.

Første halvleg bød altså ikke på scoringer og de to mandskaber kunne dermed gå til pause ved stillingen 0-0.

Christian Eriksen: Han er det ultimativt største danske VM-ikon

Anden halvleg forløb langt hen ad vejen præcis som første halvleg. Lidt chancer her og der, men ingen kunne finde vej til netmaskerne. Og sådan forløb det indtil fem minutter før tid.

Et flot indlæg fra Frankie de Jong blev smækket direkte ind i hovedet på Cody Gakpo, som sendte den flot i kassen til 1-0 for Holland efter 84 minutters spil.

Senegal prøvede og prøvede den resterende del af kampen, men kom aldrig rigtig tæt på at få udlignet. Til gengæld kunne Davy Klaassen lukke og slukke opgøret med en scoring otte minutter inde i dommerens tillægstid. Kampen endte således med en sejr til Holland på 2-0.