VM 2022

1 min læsningChristian Eriksen: Han er det ultimativt største danske VM-ikon

Christian Eriksen peger ikke overraskende på Michael Laudrup som det største danske VM-ikon nogensinde.

1 min læsning
Denmark's midfielder Christian Eriksen gives a press conference at Al Sailiya SC in Doha on November 19, 2022, ahead of the Qatar 2022 World Cup football tournament. (Photo by NATALIA KOLESNIKOVA / AFP)

Christian Eriksen venter lige nu på at komme i gang ved VM-slutrunden i Qatar sammen med resten af det danske landshold.

Her drømmer han formentlig om at underholde og betage danskerne med perfekte pasninger og flotte mål.

En af dem, der tidligere har gjort netop det, er Michael Laudrup. Så da Christian Eriksen af Manchester Uniteds hjemmeside bliver spurgt ind til, hvem han mener er det ultimativt største danske VM-ikon nogensinde, kommer det næppe som den store overraskelse, at det er Michael Laudrup, som Christian Eriksen peger på.

– Jeg synes, at i VM-sammenhæng er det Michael Laudrup. Selvfølgelig.

– Men det er ikke kun i VM-regi. Det er også generelt. Jeg tror, at en masse danske spillere, og jeg kender også en masse i den danske befolkning, har set op til Michael Laudrup. Så ja, jeg vil nok pege på ham, lyder det fra Christian Eriksen.

Danmark spiller sin første kamp ved VM 2022 i Qatar tirsdag klokken 14.00 mod Tunesien. Kampen kan ses på DR1 og DRTV.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer