VM 2022

1 min læsningMalacia forudser tidligere United-spiller som VM-topscorer

Hollænderen Tyrell Malacia tror, at VM-topscoreren bliver landsmanden Memphis Depay, der også har en fortid i Manchester United.

1 min læsning
Tyrell Malacia tror på, at VM's topscorer findes i egne hollandske rækker. Han udpeger nemlig Memphis Depay som endegyldig topscorer.

For Holland ruller VM-bolden mandag, når de tørner sammen med Senegal i gruppe A.

Her står Manchester United-backen Tyrell Malacia overfor sin første VM-slutrunde, og han har stor tiltro til holdet – ikke mindst hollændernes frontangriber.

Bekræftet: Van Gaal dropper Bayern-midt til fordel for 19-årig debutant for Holland til VM

I et interview med Manchester United bliver Malacia spurgt ind til, hvem der ender som topscorer i turneringen, og svaret lander prompte på en landsmand med en fortid hos De Røde Djævle.

– Memphis, lyder det fra Tyrell Malacia med et bredt smil henover ansigtet.

Og der er et solidt grundlag for netop det valg. I kvalifikationen til VM sprudlede Depay med hele 12 scoringer, der sendte ham på en delt førsteplads med flest mål ved siden af Harry Kane.

På trænerbænken har Holland også en gammel United-kending i form af Louis van Gaal, der stod i spidsen for de engelske mastodonter fra 2014 til 2016. Med sig får Malacia og resten af truppen en masse hjælp og gode råd fra den erfarne træner.

– Han (van Gaal, red.) hjælper os virkelig meget. Han taler meget med os, og han har en masse erfaring at give af til os unge spillere, fortæller Tyrell Malacia.

Hollands første opgør ved slutrunden mod Senegal spilles klokken 17:00 mandag og kan overværes på TV 2 og TV 2 SPORT X.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer