VM 2022

1 min læsningAvis: City-stjerne afviser tilbud om kontraktforlængelse – vil hellere til Barca

Bernardo Silva er angiveligt blevet tilbudt en kontraktforlængelse i Manchester City, men den portugisiske stjerne vil hellere til FC Barcelona.

1 min læsning
Bernardo Silva, Xavi, Manchester City, FC Barcelona.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er de færreste fodboldspillere, der ved sin fulde fem kunne finde på at takke nej til Manchester City.

Specielt ikke, hvis man i forvejen er en profil i den engelske storklub.

Ikke destomindre, så skulle det være lige præcis det, som Bernardo Silva har gjort.

Det skriver den spanske avis Sport.

Helt konkret skulle Manchester City have tilbudt Bernardo Silva en kontraktforlængelse, men i stedet for at takke ja, har portugiseren valgt at ville have mere betænkningstid.

Det skyldes angiveligt, at Bernardo Silva drømmer om at skifte til FC Barcelona. Derfor skulle han have henvendt sig til den catalanske storklub for at sondere terrænet og finde ud af, om de har tænkt sig at gå efter ham til sommer.

Skulle FC Barcelona melde sin interesse og intentioner om at hente ham, vil Bernardo Silva, ifølge Sport, ikke skrive under på en ny aftale med Manchester City.

Og skal man tro den spanske avis, så er der gode chancer for, at Bernardo Silva får sit ønske om at skifte til Barcelona opfyldt.

Avisen skriver således, at Xavi har haft Bernardo Silva øverst på sin ønskeliste siden den dag, han overtog jobbet som cheftræner i FC Barcelona.

Ung Barca-spiller efterudtaget: Kan få landsholdsdebut ved slutrunden

Bernardo Silva blev hentet til Manchester City fra AS Monaco i 2017, og har sidenhen spillet 273 kampe med 50 mål og 56 assists til følge for de engelske mestre.

Hans nuværende kontrakt med Manchester løber frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer