VM 2022

2 min læsningTidligere profil i Superligaen langer ud efter Sønderjyske: Savner respekt

Den rutinerede Mads Albæk mangler og savner klarhed over sin fremtid i Sønderjyske, som han nu langer ud efter.

2 min læsning
Mads Albæk er ikke tilfreds med sin situation i Sønderjyske
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Den 32-årige midtbanespiller Mads Albæk har kontraktudløb med Sønderjyske til sommer. Dog åbner han nu selv op for et tidligere exit, da han ikke anser, at klubben vil beholde ham.

Det fortæller den tidligere FC Midtjylland-spiller, der er viceanfører i NordicBet Liga-klubben, i et interview til Der Nordschleswiger:

– Det ser ikke ud til, at jeg har en fremtid her. Jeg synes, jeg har gjort mit bedste for klubben, men jeg savner lidt gensidig respekt. Jeg bliver 33 år til januar, og jeg har været i fodboldbranchen i 15 år. Jeg skal vide, hvad der foregår, men jeg kan ikke få klarhed, lyder det således fra Albæk til lokalvisen, hvorefter han fortsætter:

– Jeg har spillet mere end 100 kampe for Sønderjyske og synes, jeg har sat mit præg.

– Jeg vil gerne have, at det bliver en ordentlig afsked. Nogle gange savner jeg at sidde ned, se hinanden i øjnene og tale rent ud. Jeg ved, at jeg bliver ældre, og jeg vil ikke være i stand til at spille alle kampene, og at være vicekaptajn garanterer ikke succes, men det ser ikke ud til, at min fremtid er her, siger Mads Albæk.

Highlights: Overtidsscoring sikrer Vejle sejren i nedrykkerduel

Mads Albæk står noteret for 114 kampe for Sønderjyske, hvor det blandt andet er blevet til ti mål og 13 oplæg.

Foruden FC Midtjylland og altså Sønderjyske har den rutinerede midtbanespiller også tidligere repræsenteret franske Reims, IFK Göteborg og FC Kaiserslautern.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer