VM 2022

1 min læsningStjerne tilbudt forlængelse på syv år: Nej tak og afvist, mens nye forhandlinger pågår

Mason Mount skulle angiveligt have takket nej til en kontraktforlængelse på syv år med barndomsklubben Chelsea.

1 min læsning
Mason Mount har angiveligt afvist en lang forlængelse i Chelsea
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Det ville være synd at sige, at tingene kører på skinner i Chelsea.

I denne sæson har klubbens fans nemlig allerede været vidne til en trænerfyring af Thomas Tuchel, et tidligt exit fra Carabao Cup samt en række skuffende præstationer i Premier League, hvor man i VM-pausen må lade sig nøjes med en ottendeplads i tabellen med hele 16 point op til topholdet Arsenal.

Nu skulle en af klubbens allerstørste stjerner i form af Mason Mount også have afvist en forlængelse med klubben, som skulle have tilbudt ham en ny kontrakt på en varighed af de næste syv år. Det melder The Athletic.

Dog melder selvsamme medie også, at kilder har fortalt dem, at der nu skulle være et gennembrud i forhandlingerne, hvorfor en kontraktforlængelse snart kan blive en realitet.

Her håber Chelsea angiveligt på, at man efter VM-slutrunden og senest i januar kan skrive under på en kontraktforlængelse med den engelske landsholdsspiller, der lige nu har en kontrakt med The Blues til sommeren 2024.

Medie Chelsea-profil var på vej til FC Barcelona i sommeren – nu vil rivalerne fra Real Madrid hente ham

Den i dag 23-årige Chelsea-stjerne er et produkt af klubbens eget akademi og fik tilbage i 2019/20-sæsonen sit helt store gennembrud i klubben efter en udlejning til Derby i Championship.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer