VM 2022

2 min læsningArgentinas landstræner kort før VM-start: Måske ændrer jeg i min trup

Den argentinske landstræner Lionel Scaloni afslører nu, at han muligvis kommer til at foretage ændringer i sin trup op til slutrundestart.

2 min læsning
Der kan komme udskiftninger i Argentinas trup før VM
Foto: Ryan Lim/AFP/Ritzau Scanpix

Argentina fik i den grad varmet godt og grundigt op til VM-slutrunden, da man onsdag besejrede de Forenede Arabiske Emirater med 5-0 i en testkamp.

Nu melder landstræner Lionel Scaloni dog, at han kan komme til at foretage ændringer i sin 26-mand store trup inden nationens første kamp ved slutrunden, der spilles tirsdag mod Saudi-Arabien.

Det melder den argentinske landstræner ifølge SPORT:

– Der er muligheder for, at listen med de 26 spillere til VM vil ændre sig. Vi får at se, indleder Scaloni således og fortsætter:

– Der er spillere, som ikke har det 100 procent godt. Vi vil være forsigtige og se, hvordan de udvikler sig.

Dermed kan der altså vente ændringer i sidste øjeblik for Argentina, hvor du kan se hele nationens trupsammensætning lige her, som den ser ud nu.

Særlige regler ved denne VM-slutrunde gør det nemlig muligt for landstrænerne, at udskifte i deres trup op til 24 timer før første puljekamp, hvis der er tale om en skade.

Noget, Kasper Hjulmand også tidligere har kommenteret på.

Kasper Hjulmand kan skifte ud i truppen til på mandag: Har en liste klar

Argentinas målscorere i onsdagens testkamp var Julián Álvarez, Ángel Di María (to mål, red.), Lionel Messi og Joaquín Correa.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer