VM 2022

2 min læsningVM-spiller hylder Christian Eriksen: Det han gjorde var inspirerende

Den iranske VM-spiller Saman Ghoddos er vild med Christian Eriksen, som han delte omklædningsrum med i danskerens tid i Brentford.

2 min læsning
Saman Ghoddos er vild med Christian Eriksen
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen har det med at fascinere med sit rolige sind og fantastiske overblik på en fodboldbane. Det har på rekordtid gjort ham til en profil og en af de faste startete hos Manchester United, hvor han drog til i sommer efter en halvsæson i Brentford.

Og netop i Brentford nåede danskeren også at efterlade sig et særdeles godt indtryk hos en af holdkammeraterne. Nemlig hos Saman Ghoddos.

Det fortæller den iranske landsholdsspiller i et stort interview med The Athletic:

– Jeg var privilegeret over at være på samme bane som ham i træning. Jeg forsøgte at lære så meget, jeg kunne, for det er en spiller, jeg kiggede meget på, da jeg spillede i de lavere rækker, siger Saman Ghoddos og fortsætter:

Se hele listen: Her er alle nationernes nummer 10 ved VM-slutrunden

– Han spillede min position, og det han gjorde var inspirerende. På den første træningsdag forsøgte jeg at markere ham, hvor han løb hen, men han var altid et par skridt foran mig. En fantastisk spiller og en endnu bedre person, lyder det fra Brentford-spilleren.

Hvor Saman Ghoddos tidligere kunne danne midtbanekonstellation med Christian Eriksen, kan han nu gøre det samme med en Vejle Boldklub-spiller under VM-slutrunden for Iran.

Noget, du kan læse mere om herunder:

Bekræftet: Vejle-spiller klar til VM for Iran

Mens Danmark spiller mod Tunesien tirsdag den 22. november i sin første kamp ved VM-slutrunden, gør Iran det samme dagen inden. Her venter England nemlig iranerne mandag den 21. november klokken 14:00 dansk tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer