VM 2022

1 min læsningTidligere Premier League-vinder indstiller karrieren: Et nyt kapitel i mit liv begynder

Gary Cahill har onsdag annonceret sit karrierestop i en alder af 36 år. Her nåede han blandt andet at vinde Premier League to gange og Champions League en enkelt gang.

1 min læsning
Gary Cahill har onsdag annonceret sit karrierestop
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Den engelske midterforsvarer Gary Cahill, der har blandt andet har 61 engelske landskampe på sit CV, har onsdag annonceret sit karrierestop, efter han siden sommer har stået uden kontrakt efter udløb med Bournemouth.

Dermed kan den 36-årige Gary Cahill se tilbage på en flot karriere, hvor det blandt andet blev til to Premier League-titler, et Champions League-trofæ samt to triumfer i både FA Cup og Europa League.

Alt sammen vundet i sin Chelsea-tid, hvor han var fra vinteren 2012 til sommeren 2019.

Karrierestoppet er annonceret på Instagram, hvor han blandt andet skriver:

– Beslutningen om at stoppe med at spille fodbold er ikke let. Jeg har brugt 20 år på at træne hver dag, hvor jeg har arbejdet for at være i den bedst mulige form til kampdagen for at hjælpe de hold, jeg har spillet for, til at få succes. 

– Jeg har haft tid til at overveje mine muligheder, og efter mange overvejelser føler jeg, at det nu er tid til at gå videre til næste fase af min karriere.

– For mig er det vigtigt at se fremad og ikke tilbage, når et nyt kapitel i mit liv begynder, lyder det Gary Cahill.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Gary Cahill (@garyjcahill)

Officielt: Chelsea henter endnu en forstærkning i Brighton til ledende stilling

Foruden Chelsea nåede Gary Cahill også forbi Aston Villa, Burnley, Sheffield United, Bolton, Crystal Palace og altså Bournemouth.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer