VM 2022

2 min læsningMedie: Discount Dembélé – så billig bliver han til sommer

FC Barcelonas franske stjerne, Ousmane Dembélé, har angiveligt en helt speciel klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan hentes til spotpris til sommer.

2 min læsning
FC Barcelonas Ousmane Dembélé kan hentes til spotpris til sommer.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelonas Ousmane Dembélé satte i løbet af sommeren pennen på papiret på en kontrakt, der forlængede hans kontrakt i Barcelona til sommeren 2024.

Og det er der sikkert mange FC Barcelona-fans, der er glade for. For Dembélé har præsteret flot og været mere eller mindre fast mand på det Barca-hold, der lige nu indtager LaLigas førsteplads.

Men Dembélés Barcelona-ophold kan være på lånt tid – ligesom det naturligvis gælder for alle fodboldspillere. Ser man på kontraktens detaljer, så kunne noget dog tyde på, at mange storklubber rundt om i Europa vil flokkes om at hente Dembélé. Han er nemlig billig… Meget billig. Det fortæller det spanske medie, Marca.

Ifølge mediet er der nemlig noget helt specielt på spil, når det kommer til Dembélés frikøbsklausul.

Mediet fortæller, at virkeligheden er den, at Dembélé kan forlade FC Barcelona i dag og i det kommende januar transfervindue for 100 millioner euro – uden at klubben vil være i stand til at gøre noget ved det.

Men prisen på 100 millioner euro er ikke hundrede procent fast i Dembélés kontrakt. Den 25-årige franskmand kommer nemlig på tilbud i løbet af juni og juli 2023.

Lionel Messi kort før VM: Disse nationer er favoritter til at tage VM-trofæet

Ifølge Marca har spilleren nemlig en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan hentes til halv pris i juni og juli 2023 – altså kun 50 millioner euro.

Ser man på på Transfermarkts forventede markedspris for Ousmane Dembélé sættes den til 60 millioner euro – altså over den pris han kan hentes for til sommer. Hans markedspris har samtidig været stigende siden årsskiftet, hvor han blev vurderet til blot 30 millioner euro.

Ousmane Dembélé er ligeledes med i den franske VM-trup, når VM 2022 i Qatar løber af stablen i november og december, hvor han også vil få muligheden for at brænde banen af.

Dembélé har spillet 20 kampe for FC Barcelona i denne sæson med fem mål og syv assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer