VM 2022

1 min læsningRonaldo revser Manchester United: Der har været nul fremskridt siden Ferguson

Ronaldo mener ikke, at der er sket nogen form for fremskridt, siden Sir Alex Ferguson stoppede som manager i klubben i 2013.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo går i flæsket på Manchester United, som han ikke menere har gjort fremskridt siden Sir AlexFerguson forlod klubben i 2013.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo har igen talt åbent, om hans syn på tingene i Manchester United.

Foruden at påpege, at han føler sig forrådt af klubben, og at han ingen respekt har for klubben manager, Erik ten Hag, så sender han også en kærlig besked til alle, der har haft noget med klubben at gøre, siden Sir Alex Fergusons afgang tilbage i 2013.

Der nemlig ifølge portugiseren ikke sket den mindste form for fremskridt, sen Fergusons afgang.

I et interview med Piers Morgan stiller han sig blandt andet uforstående over for tiden med Ralf Rangnick.

– Hvis du ikke engang er træner, hvordan vil du så være manager for Manchester United? Jeg havde aldrig selv hørt om ham, fortæller han.

– Jeg elsker Manchester United, jeg elsker klubbens fans, og de har altid været på min side. Men en klub af den størrelse burde være med i toppen. Det er ikke tilfældet – og det er der ingen undskyldning for.

– Manchester United skal gøre det anderledes. De skal ændre på mange ting. Intet har ændret sig, siden jeg tog afsted. Poolen, jacuzzien, endda fitnesscentret og teknologierne. Selv kokkene, som jeg sætter pris på, har ikke ændret sig. Der har været nul fremskridt, siden Sir Alex Ferguson forlod klubben.

Kæmpe Ronaldo-bombe: Manchester United har forrådt mig

Hele interviewet med Cristiano Ronaldo bliver vist på britisk TalkTV onsdag og torsdag i denne uge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer