VM 2022

2 min læsningGakpo jagtes af storklubber: Disse fem klubber er en mulighed for mig

Æresdivionens topscorer, PSV's Cody Gakpo, havde allerede denne sommer bejlere, men næste sommer er han klar til at forlade barndomsklubben.

2 min læsning
PSV's Cody Gakpo er klar til at tage skridtet videre til sommer, og han nævner selv fem klubber som mulige destinationer.
Foto: Arnd Wiegmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Han er Æresdivisionens mest værdifulde spiller, og han er allerede så småt på vej videre.

PSV’s 23-årige angriber, Cody Gakpo, har formentlig allerede pakket sine kufferter frem mod VM-slutrunden i Qatar, og det er ikke sikkert, han behøver pakke ud, når han kommer hjem.

Den nuværende topscorer i den bedste nederlandske række havde allerede i sommerens transfervindue tiltrukket sig stor opmærksomhed, og nu løfter han selv lidt af sløret for, hvor hans fremtid kunne ligge.

– PSV har altid været min drømmeklub. Derudover har jeg ikke rigtig nogen. Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City og Liverpool – det ville være en ære at spille der, men jeg er også nødt til at se på, hvor jeg bedst får opfyldt mine mål, siger Cody Gakpo således til NOS.

Den 189 centimeter høje angriber har i denne sæson scoret ni mål og leveret 12 assist i 14 kampe i Æresdivisionen. Dermed har han været direkte involveret i 50 procent af PSV’s mål i indeværende sæson.

I sidste sæson scorede han 12 mål og havde næstsidste fod på 13 scoringer, og selvom der allerede denne sommer var interesse fra udlandet, så er han endnu mere klar til at tage springet nu.

Bekræftet: Van Gaal dropper Bayern-midt til fordel for 19-årig debutant for Holland til VM

– Efter sæsonen tror jeg, jeg er klar til at tage det næste skridt. Jeg føler, at jeg allerede var klar ved starten af sæsonen, men efter denne sæson er jeg endnu mere klar til at tage det næste skridt, lyder det fra Gakpo.

Gakpo er ifølge Transfermarkt Hollands mest værdifulde angriber ved det forestående VM. Her skal han kæmpe om pladserne helt i front med Memphis Depay, Steven Bergwijn, Vincent Janssen, Luuk de Jong, Noa Lang og Wout Weghorst.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer