VM 2022

2 min læsningÆrlig og ærgerlig AaB’er efter nok et nederlag: Ved godt, at det er pisseringe!

Kristoffer Pallesen glæder sig over vinterpausen, hvor AaB 'skal have bygget en helt masse op' i bestræbelserne på at overleve i Superligaen.

2 min læsning
AaB rendte ind i en ren ydmygelse mod FC Nordsjælland i holdenes sidste kamp i år
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der må hænge mørke skyer over AaB lige nu i fodboldforstand, da holdet i skrivende stund ligner et godt bud på en nedrykker.

Efter et svært efterår, der søndag aften blev rundet af med et nederlag på 5-1 til FC Nordsjælland, ligger nordjyderne nemlig fortsat placeret på en af de to kritiske pladser, der vil betyde nedrykning til landets næstbedste række, hvis det holder ved.

Efter nedsablingen mod FC Nordsjælland erkender Kristoffer Pallesen da også, at det ser alt andet end godt ud lige nu, men vil samtidig ikke lægge sig fladt ned uden kamp i foråret:

– Jamen jeg ved jo godt, at det her er pisseringe. Det er det, indleder AaB-backen til Viaplay og fortsætter:

– Vi dør trods alt med støvlerne på. De får en helt masse mål, fordi vi faktisk prøver at jagte noget i den her kamp. Men det er pissetungt det her, det er det virkelig.

– Ferien. Pausen, den kommer rigtig, rigtig godt til os nu. Vi tror selvfølgelig på, at vi kan klare den, men vi skal have bygget en helt masse op i løbet af den her pause, der kommer nu. Og så må vi komme ud flyvende, fordi det er der virkelig brug for.

– Der er brug for noget helt andet, end vi har vist i det her efterår, slutter Kristoffer Pallesen.

Highlights: Drømmemål lukkede og slukkede FC Nordsjællands nedsabling af AaB

AaB må overvintre som næstsidst i Superligaen, hvor man har syv point op til Brøndby IF på tiendepladsen. Den første kamp i foråret står hjemme mod AGF på en endnu ikke fastlagt dato i midten af februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer