VM 2022

2 min læsningViborg forventer stormløb fra Brøndby: De er presivrige

Viborg-cheftræner Jacob Friis forventer højt pres fra Brøndby IF, der søndag venter superligaens andenplads på udebane.

2 min læsning
Jacob Friis forventer hårdt pres i kampen mod Brøndby IF
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Søndag rundes Superligaen af for denne gang, da VM og vinterpause bliver en realitet efter den sidstspillede kamp.

Her skal Brøndby og Viborg også i aktion, hvor sidstnævnte har imponeret stort i efteråret og i skrivende stund indtager en andenplads i tabellen, hvor man tilmed også har sikret sig videre avancement til kvartfinalerne i Pokalen.

Søndag forventer Jacob Friis så en svær udekamp mod Brøndby, hvor Brøndby Stadion altid er en svær udebane at begå sig på, da de blågule her kommer med højt presspil. Det fortæller Jacob Friis til klubbens hjemmeside:

– Jeg forventer et stormløb fra kampens første fløjt. De er presivrige og har for vane at komme blæsende fra start, og det skal vi være klar på at stå imod.

– De gør rigtig mange ting godt og er et svært hold at slå, så vi ved godt, at vi skal være skarpe og dygtige og arbejde ekstremt hårdt som altid, siger Friis, der afslører en del af Viborgs taktik til kampen:

– Vi skal lykkes med at tage brodden af deres stormløb og sørge for, at de ikke lykkes med deres presspil. Kan vi lykkes med at spille rundt om dem og få dem til at tænke baglæns, så kan vi godt gøre ondt på dem, og så handler det selvfølgelig om effektiviteten.

– Vi er bevidste om, at det kræver en stor indsats fra os hver evig eneste uge for at få point med i en tæt række, og det stræber vi selvfølgelig efter at vi kan gøre en sidste gang i år.

Tæt løb: Hvem ender som Superligaens topscorer 2022/23?

Kampen mellem Brøndby IF og Viborg FF begynder søndag klokken 16:00 og kan følges direkte på 6’eren og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer