VM 2022

2 min læsningFCN-profil og guldbejler: Efter dialogen med Brentford gav det mening at blive

Mads Bidstrup har gang i sit andet lejeophold i FC Nordsjælland, og den beslutning har den Brentford-ejede midtbanespiller ikke fortrudt.

2 min læsning
Mads Bidstrup nyder stor succes i FC Nordsjælland med sit lejeophold fra Brentford
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mads Bidstrup har gang i sin anden sæson på leje i FC Nordsjælland, hvor han er kommet til fra Brentford. Forårssæsonen tilbragte han nemlig også i Farum-klubben, hvor det i denne dog for alvor ser spændende ud for klubben, da man i den grad må være kandidat til guldet med en placering helt i toppen efter 16 færdigsspillede runder.

Valget om at fortsætte i FC Nordsjælland, trods en fast kontrakt i Premier League-klubben Brentford, kom let for den 21-årige midtbaneprofil, da han i sommer havde en dialog med klubben.

– Jeg var sindsygt glad for det første halve år, jeg havde i FC Nordsjælland. Jeg kunne virkelig mærke, hvordan jeg udviklede mig fra kamp til kamp og fra træning til træning, indleder Bidstrup til campo.dk og fortsætter:

– Det er nogle sindsygt dygtige trænere og nogle sindsygt dygtige medspillere, der er heroppe. Da vi kom til sommerferien var spørgsmålet selvfølgelig, hvor jeg kunne få spilletid på højest mulige plan.

– Da jeg snakkede med Brentford, og vi havde haft en dialog, så gav det rigtig god mening, at jeg skulle blive her i FC Nordsjælland, da jeg kender miljøet, menneskerne og vidste, hvad de forskellige stod for og hvilke værdier, der ligger heroppe.

Adspurgt, hvad indholdet af dialogen med Brentford indebar, svarer Mads Bidstrup:

– Den var rigtig god. De var rigtig tilfredse med det første halve år her i FC Nordsjælland. De kunne se, at jeg også havde udviklet mig rigtig meget. Det var lidt min første tid som seniorspiller med kontinuerligt spilletid, så de kunne godt se, at det var rigtig godt for mig.

– De sagde samtidig også, at der kommer til at være langt til spilletid i Brentford, så vi var enige om, at det var den bedste løsning for mig lige nu, lyder det fra Mads Bidstrup, der i indeværende sæson står noteret for 15 ud af 16 mulige superligakampe for FC Nordsjælland.

Du kan se hele interviewet med Mads Bidstrup øverst i artiklen.

Highlights: FC Nordsjælland tæmmede tamme AGF på Ceres Park

FC Nordsjælland slutter en noget nær perfekt efterårssæson af søndag, når man hjemme på Right to Dream Park tager imod AaB, der fortsat er at finde under nedrykningsstregen.

Kampen starter klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer