VM 2022

2 min læsningBelgisk VM-spiller afviser ikke skifte til Chelsea: Vi må vente og se

Leandro Trossard afviser ikke et muligt skifte til Chelsea, hvor han kan blive genforenet med sin tidligere Brighton-manager Graham Potter.

2 min læsning
Leandro Trossard afviser bestemt ikke muligheden for et skifte til Chelsea
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke usædvanligt, at managers tager spillere tidligere spillere med sig, når de har foretaget et klubskifte. Et sådan scenarie kan også snart udspille sig i Premier League, hvor Chelsea gennem længere tid har været meldt interesserede i Brightons belgiske VM-spiller Leandro Trossard.

Den interesse blev formentlig heller ikke mindre, da netop Leandro Trossard var med til at give Graham Potter en uforglemmeligt og mareridtsagtigt gensyn med The Falmer Stadium og Brighton, der kvitterede gensynet ved at sende Chelsea tilbage til London med et ydmygende nederlag på 4-1 for to runder siden.

Her var Trossard en evig kilde til uro for udeholdet, hvor han sågar kom på måltavlen i kampens indledning, men nu afviser han ikke selv, at et skifte til The Blues kan komme på tale.

Direkte adspurgt om et skifte til Chelsea kunne blive aktuelt for den teknisk begavede belgier, svarer han nemlig følgende til mediet Het Laatste Nieuws:

– Chelsea har på ingen måde meldt deres interesse til hverken mig eller Brighton.

– Jeg bliver nødt til at vente og se. Nu vil jeg fokusere på at slutte stærkt af i Brighton og rejse afsted mod Qatar med den der gode følelse.

Det var da også netop Graham Potter, der i sin tid hentede Leandro Trossard til Brighton og Premier League. Her fløj den engelske manager nemlig personligt til Genk tilbage i 2019 og overbevist offensivspilleren om at skrive under med Brighton, som hverken han eller klubben nok har fortrudt siden.

Bekræftet: Belgien udtager stjernespækket trup til VM – Lukaku meldt klar

Her er det nemlig efterfølgende blevet til belgiske landsholdsudtagelser, en nu kommende VM-deltagelse samt et bidrag i Brighton med 117 kampe, 25 mål og 17 oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer