VM 2022

1 min læsningUnited-holdkammerat roser Christian Eriksen: Han er en topspiller

Marcus Rashford roser Christian Eriksens indflydelse på Manchester United-holdet, hvor danskeren efterhånden har etableret sig som stamspiller.

1 min læsning
Marcus Rashford har høje tanker om Christian Eriksen, der modtager rosende ord fra englænderen
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United og indskiftede Christian Eriksen vendte sent torsdag aften et truende nederlag i Carabao Cup til Aston Villa, hvor man var bagud over to omgange, til en sejr på 4-2.

Dermed er den engelske storklub videre til ottendedelsfinalerne, hvilket man ifølge holdkammerat kan tilskrive en stor del af æren til danskeren, der blev indskiftet, da United var nede med 1-2.

Det fortalte den nyudtagede engelske VM-angriber Marcus Rashford ifølge Manchester Evening News efter avancementet:

– Det er kvaliteten i afleveringerne fra Eriksen i mine øjne. Det er roen. Hvem end, der laver løbene i høj fart, har brug for en, der kan tage tempoet lidt ned og lægge afleveringerne. Når vi har bolden, så er vi nødt til at give ham muligheder, udtaler Rashford således om Eriksens indflydelse på holdet og fortsætter:

– Jo flere gange, vi laver løbene, jo større er sandsynligheden for, at den kommer. Han er en topspiller.

Manchester United trak efter sejren Burnley, der nu venter Christian Eriksen og co. i ottendedelsfinalerne i Carabao Cup, der spilles efter VM-slutrunden.

En lodtrækning, som du kan se resten af udfaldet af herunder:

Lodtrækning: Gigantbrag venter i Carabao Cup

Inden VM-pausen skal Manchester United dog atter i aktion en enkel gang mere, når de på søndag klokken 17:30 møder Fulham på udebane i et opgør, der kan følges direkte på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer