VM 2022

2 min læsningPeter Schmeichel forsvarer udskældt Manchester United-stopper: Han er født til at spille for United

Peter Schmeichel går imod strømmen og tager en af Manchester Uniteds udskældte spillere i forsvar efter VM-udtagelse.

2 min læsning
Peter Schmeichel forsvarer Harry Maguire. Manchester United Premier League.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Harry Maguire har været særdeles udskældt for sine præstationer i Manchester United-trøjen i både sidste og denne sæson.

Det er derfor ikke blevet til meget spilletid for den 29-årige engelske stopper, der kun har spillet ni kampe og i alt 511 minutter for klubben i denne sæson.

Alligevel roser den tidligere danske landsholdskeeper og Manchester United-legende, Peter Schmeichel, den udskældte stopper.

Ifølge Peter Schmeichel er forsvarsspilleren stadig en værdifuld del af Manchester United-truppen. Det fortalte han til Sky Sports før gårsdagens opgør mellem Manchester United og Aston Villa i den engelske Carabao Cup.

– Denne fyr, han er født til at spille for Manchester United, indledte Schmeichel før han fortsatte:

– Han (Harry Maguire red.) minder mig lidt om (Steve red.) Bruce. Ikke den samme slags spiller, men den samme slags personlighed. Du har brug for den slags spillere i truppen.

– Jeg synes, han er en dygtig fyr. Jeg tror desværre, ​​at den ting, der skete for ham i Grækenland, påvirker ham lidt, fortalt Schmeichel med henvisning til en vis episode i Grækenland tilbage i 2020.

Vild afsløring: Ronaldo var tæt på karrierestop i 2019 – Messi var afgørende for beslutningen

Her fik Manchester United-forsvareren en betinget dom på 21 måneder og 10 dag, efter han blev anholdt og fundet skyldig i overfald, modstand mod anholdelse og forsøg på bestikkelse.

Mange United-fans har dog, modsat Schmeichel, ytret bekymring over Maguires egentlig formåen som spiller i den engelske storklub.

Harry Maguire blev i går udtaget til den engelske VM-trup, der rejser til VM 2022 i Qatar, hvor de i løbet af november og december skal forsøge at sikre sig VM-trofæet. Du kan se hele den engelske trup her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer