VM 2022

1 min læsningOfficielt: AC Milan har fundet klubbens nye administrerende direktør

Den italienske Serie A-klub AC Milan har fundet klubbens nye direktør, som tager over efter Ivan Gazidis, når han trækker sig tilbage til december.

1 min læsning
AC Milan Logo

AC Milan har den seneste tid været på jagt efter en ny administrerende direktør i klubben.

Fredag aften har klubben, i en officiel erklæring på klubbens hjemmeside, meddelt at jagten nu er ovre, da man har fundet den rette til jobbet.

Afløseren for klubbens afgående administrerende direktør, Ivan Gazidis, bliver således Giorgio Furlani.

Furlani har været en del af AC Milans bestyrelse siden 2018. Her har han spillet en integreret rolle i klubbens succes. Og ifølge klubbens erklæring er Furlani både født og opvokset i Milan og er dermed livslang Milanista.

Manden selv glæder sig meget til den nye udfordring.

– Jeg vil gerne takke Gerry og RedBird-teamet for den store ære, det er at skulle lede den klubben, jeg elsker så højt, mens den går ind i næste fase af sin genoplivning.

– Jeg ser frem til at arbejde sammen med formand, Scaroni, Paolo Maldini, Stefano Pioli og resten af ​​klubbens ledelse. Sammen ved jeg, at vi kan opnå større succes – både på og uden for banen i de kommende år. Forza Milan!

Rutineret Milan-helt undskylder: I mit hoved er jeg stadig et lille barn

De forsvarende italienske mestre fra AC Milan indtager i skrivende stund en tredjeplads i Serie A – á point med ligaens andenplads Lazio og otte point fra førerholdet Napoli.

Klubben spiller sidste betydende kamp i efteråret på søndag, når Fiorentina gæster San Siro klokken 18:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer