VM 2022

2 min læsningRutineret Milan-helt undskylder: I mit hoved er jeg stadig et lille barn

Olivier Giroud fik lørdag aften et dumt rødt kort, da han ved sin sejrsgivende scoring til 2-1 smed sin trøje og modtog sit andet gule kort i kampen.

2 min læsning
Olivier Giroud fik rødt kort efter at have fejret et mål ved at smide trøjen.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Olivier Giroud blev sent lørdag aften den helt store helt for AC Milan, da han med sin scoring til 2-1 i slutningen af kampen mod Spezia sikrede sin klub alle tre point.

Dog præsterede den 36-årige franskmand samtidig en dum aktion, som kostede et rødt kort. Ved at smide trøjen i sin jubelrus modtog den forsvarende verdensmester nemlig sit andet gule kort, da han kort forinden havde modtaget sit første i kampen efter brok til dommeren.

En situation, som klubtopscoreren langt fra er stolt over.

– I mit hoved er jeg stadig et lille barn. Det vigtigste er, at vi hentede tre vigtige point, men jeg er en anelse vred på grund af udvisningen, indledte den rutinerede angriber til Sky Sports Italia ifølge Football Italia og fortsatte:

 – Det er måske svært for mig at sætte ord på lige nu, da jeg er meget sur på mig selv. Jeg tror, at jeg har det bedre med det hele om en times tid. Jeg tænkte mig ikke om, men jeg gjorde mit job og sørgede for at sparke bolden i kassen.

– Fodbold er bare sådan, at når adrenalinen pumper, og du scorer et vigtigt sejrsmål for dit hold efter en svær kamp, så er jeg stadig et lille barn inde i mit hoved. Jeg var nødt til at fejre det på den måde.

Zlatan: Frankrig har brug for mig – jeg har ikke brug for Frankrig

Med det røde kort må AC Milan nu undvære den VM-aktuelle franskmand i næste runde, hvor man tørner sammen med Cremonese på udebane i Serie A.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer