VM 2022

1 min læsningDaramy ser frem mod foråret: Jeg skal bare ind og ødelægge det hele

Mohamed Daramy glæder sig over den udvikling, han har haft i F.C. København og ser frem til forårets Superliga-kampe, hvor han vil være endnu bedre.

1 min læsning
Mohamed Daramy. F.C. København. FCK. Superligaen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mohamed Daramy er igen tilbage i F.C. København efter et kort ophold i Holland og Ajax.

Og efter han fik banket rusten af i den første del af efterårssæsonen i Superligaen, så ligner han efterhånden den Daramy, man kendte, inden han forsøgte sig i udlandet.

Derfor ser F.C. København-spilleren allerede nu frem til Superligaens forårssæson.

Daramy fortæller i et interview på F.C. Københavns hjemmeside, at han regner med at være endnu farligere, end han har været på det seneste, når Superligaen igen slår dørene op efter vinterpausen.

– Jeg ser farligere og farligere ud på banen. Modstanderne begynder bare at bakke, lige så snart jeg får den, fordi de kan godt se, jeg har fundet vej tilbage, og det ikke bliver nemt. Jeg skal bare bygge videre og arbejde endnu hårdere og fortsætte.

– Der kommer en endnu stærkere og farligere Mo tilbage. Jeg skal bare ind og ødelægge det hele.

Daramy før VM-udtagelse: Man har altid lov til at håbe

Daramy har indtil videre spillet 21 kampe med to mål og to assists til følge på tværs af alle turneringer for F.C. København i denne sæson.

Daramy er lige nu tilknyttet hovedstadsklubben på en lejekontrakt, der løber sæsonen ud, hvor han efter alt at dømme skal tilbage til Amsterdam og Ajax.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer