VM 2022

1 min læsningDaramy før VM-udtagelse: Man har altid lov til at håbe

F.C. Københavns Mohamed Daramy håber på, at hans navn bliver råbt højt, når Kasper Hjulmand udtager Danmarks trup til VM 2022 i Qatar mandag aften.

1 min læsning
F.C. Københavns startopstilling mod Thisted i Pokalen.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. Københavns Mohamed Daramy var godt tilfreds, efter FCK i går besejrede Superligaens bundprop, Lyngby, med 3-0.

Men Daramy har ikke kun F.C. København i tankerne i disse dage. Han håber nemlig på en helt særlig ting.

Det fortæller han til Viaplay efter 3-0-sejren over Lyngby.

Med Kasper Hjulmands VM-udtagelse, som venter senere i dag, håber Daramy, at han med sine seneste præstationer kan sikre sig en plads blandt de 26 udvalgte, der skal repræsentere Danmark ved VM 2022 i Qatar.

– Det ved jeg ikke (om han bliver udtaget til VM red.). Man har jo altid lov til at håbe. Det er jo ens drøm at kunne være med der. Det er meget stort. Men det er op til Hjulmand. Der er en masse gode spillere, han kan vælge imellem, så det bliver ikke nemt.

– Jeg føler bare, at jeg skal gøre mit bedste, og jeg føler også, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne – i hvert fald her de seneste par uger. Og så må man bare se, hvad der sker jo. Om jeg bliver udtaget eller ej, så skal jeg bare forsætte. Vi har stadig to kampe endnu, som bliver ligeså vigtige.

Cornelius er ikke den eneste: Messi har kastet op flere gange

Kasper Hjulmand udtager Danmarks VM-trup i aften klokken 20:00. Du kan følge udtagelsen direkte på TV2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer