VM 2022

1 min læsningSkuffet Isaksen efter Pokal-nederlag i Viborg: Det er ikke okay

Det var en utroligt skuffet Gustav Isaksen, der, efter pokal-exiten mod Viborg, satte nogle ord på en skidt FC Midtjylland-kamp.

1 min læsning
Gustav Isaksen skuffet efter Pokal-exit mod Viborg FF. FC Midtjylland. Pokalen. Pokalturneringen
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland blev torsdag aften ekspederet ud af Pokalen af ærkerivalerne fra Viborg FF.

Det skete på Energi Viborg Arena, og her var der tryk på – både på banen, men specielt fra lægterne. Blandt andet fra mere end 1000 medrejsende FCM-fans.

Derfor ærgrede FC Midtjyllands Gustav Isaksen sig da også ekstra meget efter opgøret, som han mente var under kritik. Det skete i et interview med DR.

– Det var én stor katastrofe. Den første halvleg vi spiller, er under al kritik, og der er kampen jo tabt. Vi laver så mange fejl, og vi giver for mange omstillinger væk.

– Det (Viborg red.) er et godt hold, vi spiller imod, men jeg har lyst til at sige undskyld til vores fans, og jeg er ked af det på deres vegne. Vi fik så god en opbakning i dag, og så leverer vi sådan her. Det er ikke okay.

Viborg-sportschef om rivalisering: Navnet passer ikke til klubben

Isaksen scorede FC Midtjyllands enlige mål i kampen, som specielt i første halvleg blev fuldstændig domineret af Viborg. En kamp du kan læse mere om – og se højdepunkter fra – her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer