VM 2022

1 min læsningSepp Blatter til dansk medie: Man kan ikke adskille sport og politik

Sepp Blatter udtaler i et interview med Ekstra Bladet, at det ikke er muligt at adskille sport og politik fra hinanden.

1 min læsning
Ekstra Bladet har interviewet Sepp Blatter
Foto: Fabrice Coffrini/AFP/Ritzau Scanpix

Sepp Blatter er bestemt ikke nogen populær skikkelse i moderne topfodbold, hvor han tidligere er blevet dømt og idømt flere straffe i forbindelse med flere korruptionssager fra sin tid som FIFA-præsident.

Nu tager han bladet fra munden i et interview med Ekstra Bladet, hvor han blandt andet afslører, at han tidligere har mødtes med Libyens tidligere diktator Muammar Gaddafi:

– Man kan ikke adskille sport og politik. FIFA er i politik. Nu skal jeg fortælle dig noget. Jeg blev engang venligt modtaget hos oberst Muammar Gaddafi i Libyen. Vi talte om, at VM skulle til Afrika.

– Gaddafi sagde, det var en vidunderlig idé, og han mente, jeg skulle give hvert eneste land i Afrika en kamp, og så skulle finalen spilles i Libyen.

– Gaddafi sagde, det var en vidunderlig idé, og han mente, jeg skulle give hvert eneste land i Afrika en kamp, og så skulle finalen spilles i Libyen, lyder det blandt andet fra Sepp Blatter i interviewet.

Sepp Blatter om VM 2022 i Qatar: Qatar er en fejl og valget var dårligt

Den i dag 86-årige schweizer har tidligere udtalt, at det var en fejl at lade VM-værtskabet lande hos Qatar, selvom han sad som overhoved for FIFA, da det blev besluttet. Noget, du kan læse mere om herover.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer