VM 2022

1 min læsningMedie: Liverpool overvejer vinterkøb af Superliga-stjerne

Gustav Isaksen skulle i den grad være på blokken i Liverpool, der angiveligt overvejer et køb af offensivspilleren i vinterens transfervindue.

1 min læsning
Gustav Isaksen tiltrækker sig nu interesse fra Liverpool, der overvejer et vinterkøb af offensivspilleren
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Gustav Isaksen er et brandvarmt navn i fodboldeuropa efter en række stærke og opsigtsvækkende præstationer i denne sæson.

Nu skulle Premier League-giganterne fra Liverpool angiveligt også have fået øjnene op for den 21-årige offensivspiller, der konkret overvejer at gøre tanke til handling og agere i vinterens transfervindue.

Det melder Daily Express, der samtidig forstår at vide, at Liverpool har haft scouts til at se nærmere på Gustav Isaksen, der særligt har imponeret for FC Midtjylland i Europa League i denne sæson.

Gustav Isaksen står i denne sæson noteret for 25 kampe for FC Midtjylland med syv mål og tre oplæg til gode, hvoraf det i det europæiske gruppespil i Europa League er blevet til seks kampe, tre mål og to oplæg.

Steinlein om Isaksen-transfer: Dette er kravet for et salg

Her er midtjyderne som bekendt avanceret til knockout-fasen, hvor portugisiske Sporting venter i det første af to opgør, som spilles den 16. februar 2023 med returkamp en uge herefter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer