VM 2022

2 min læsningSteinlein om Isaksen-transfer: Dette er kravet for et salg

Rygterne om en snarlig Gustav Isaksen-transfer tager til, men FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, har dog visse krav, før et salg kan komme på tale.

2 min læsning
FC Midtjylland direktør Claus Steinlein kræver en stor sum penge for et salg af Gustav Isaksen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Gustav Isaksen er en eftertragtet mand rundt om i Europa.

Det står efterhånden klart efter den seneste tids gode præstationer – specielt i Europa League – og de dertilhørende transferrygter, der løbende tikker ind.

Torsdag aften var Isaksen igen her, der og alle vegne, da FC Midtjylland sendte østrigske Sturm Graz ud i det europæiske mørke med en 2-0-sejr på hjemmebane, der modsat sendte FC Midtjylland videre til Europa Leagues knockout-runder.

De mange rygter om Gustav Isaksens fremtid i FC Midtjylland har tvunget klubbens direktør, Claus Steinlein, til at tage bladet fra munden og åbne op om klubbens transferplaner.

For blot en uges tid siden fortalte han blandt andet, at FC Midtjylland havde planer om at holde på Isaksen frem til sommer, men det kan dog gå hen at ændre sig. Det fortæller Steinlein til TV2SPORT.

– Vi har lavet en aftale med Gustav, hans familie og agent om, at han skal blive til sommer, og så skal vi sælge. Tilbuddet kan dog blive for stort (til at FCM kan vente til sommer red.), og det frygter jeg, at det bliver.

– Jeg blev gjort opmærksom på for en uge siden, at det største salg i Superligaens historie er 20 millioner euro, og hvis han skal væk, skal vi slå det, siger Claus Steinlein med henvisning til FC Nordsjællands salg af Kamaldeen Sulemana til den franske klub Rennes.

Overblik: Dem kan FC Midtjylland trække i første knockout-runde i Europa League

Når Steinlein ser på de klubber, der udviser interesse for Isaksen, er han i øvrigt ikke i tvivl om, at der nok skal komme et bud på mere end 20 millioner euro – svarende til knap 150 millioner danske kroner.

Der er angiveligt tale om klubber fra blandt andre England og Italien.

Gustav Isaksen har i skrivende stund foreløbigt kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer