VM 2022

1 min læsningManager bekræfter: I dialog med Premier League-klub om ledigt sæde

Southampton kan meget vel finde fyrede Ralph Hasenhüttls afløser i Championship, hvor manager nu bekræfter samtaler med Premier League-klubben.

1 min læsning
Lutons manager Nathan Jones bekræfter nu, at han er i dialog med Southampton
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Southampton valgte mandag at gøre længerevarende rygter til sandhed, da man fyrede manager Ralph Hasenhüttl efter en stime af dårlige resultater og en placering under nedrykningsstregen.

Siden har engelsk presse spekuleret kraftigt i, hvem der kunne blive østrigerens afløser, som meget vel kan være at finde i den næstbedste engelske række.

Her har Lutons walisiske manager Nathan Jones nemlig nu bekræftet, at han er i dialog med Premier League-klubben om det ledige managersæde:

– Det er fantastisk at blive kædet sammen med dem, men intet er besluttet, bekræfter Nathan Jones til The Times og fortsætter:

– Det er spekulationer. Alle kan spørge mig en million gange, men Southampton spurgte mig på den rette måde. Luton gav mig muligheden for at snakke med dem. Det er der, vi er nu, lyder det videre fra Nathan Jones.

Manager-fyring i Premier League: Hasenhüttl færdig i Southampton – Superliga-kending overtager midlertidigt

Den 49-årige waliser har foruden Luton, der i skrivende stund er placeret som nummer ni i Championship efter 20 runder, tidligere været manager i Stoke City og midlertidig manager i Brighton tilbage i 2014.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer