VM 2022

2 min læsningJens Stage med endnu et kort indhop i Werder: Bestemt målet at spille mere

Jens Stage har haft svært ved at etablere sig som fast starter hos Werder Bremen efter sommerskiftet fra F.C. København.

2 min læsning
Jens Stage har svært ved at bide sig fast som starter i Werder Bremen
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Werder Bremen kom i den grad op mod overmagten, da de tirsdag aften tabte med 6-1 til Bayern München i Bundesligaen.

Her kom Jens Stage på banen og fik 32 minutters fodbold i benene efter en sæson, hvor han har haft svært ved at etablere sig som en fast del af startelleveren efter sit skifte fra F.C. København i sommerens transfervindue.

En situation, som han til Viaplay efter tirsdagens nederlag, hvor han kunne fejre 26-års fødselsdag, satte nogle ord på:

– Vi som hold kommer med godt momentum og godt spil, og der er ligesom to måder, man kan gå til en fodboldkamp mod et hold som Bayern München på.

– Vi prøvede at tage kampen op imod dem, og i dag gik den ikke, lød det fra Jens Stage, der efterfølgende satte ord på sin situation med begrænset spilletid fra start.

– Det er klart, at jeg gerne vil spille hver gang, men det er vi jo mere end én mand, der gerne vil. Nu må jeg tage den sidste kamp. Vi kan forhåbentlig tage tre point, og forhåbentlig kan jeg også få lov til at bidrage lidt og så kommer der en lang vinter, hvor jeg kan knokle. Så må vi se, om jeg ikke står et bedre sted, når vi møder ind igen.

– Det er i hvert fald mit mål, og så må jeg presse endnu hårdere på, fordi som du siger, så er det bestemt målet, at spille mere, end jeg har gjort.

Du kan se hele interviewet med Jens Stage øverst i artiklen.

I de seneste otte bundesligakampe har den danske midtbanespiller blot startet inde i en enkel kamp, hvor det ellers er blevet til seks indskiftninger og en enkel kamp, hvor han måtte se til fra bænken i samtlige 90 minutter.

Highlights: Tidligere Brøndby-back udlignede men Bayern slagtede Werder

Jens Stage har foruden F.C. København også en fortid i AGF, ligesom han tidligere også har været tilknyttet tre yderligere Aarhus-klubber i form af Brabrand IF, IF Lyseng og ASA Fodbold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer