Highlights: Tidligere Brøndby-back udlignede men Bayern slagtede Werder

Den tidligere Brøndby-back, Anthony Jung, bragte kortvarigt spænding ind i opgøret mellem Bayern München og Werder Bremen, men i sidste ende var der klasseforskel.

Den tidligere Brøndby-back Anthony Jung udlignede for Werder Bremen, som dog tabte stort til Bayern münchen.

Han kostede ved Bayern Münchens første føringsmål, inden han selv udlignede.

I modsætning til Jens Stage, var der fundet plads til den tidligere Brøndby-back Anthony Jung i Werder Bremens startopstilling, da de tirsdag aften gæstede Bayern München i det, der blev en forventet storsejr til hjemmeholdet.

Til trods for et brændt straffespark gik Bayern München til pause med en 4-1-føring, og da kampen var slut, havde mesterskabsfavoritterne sendt yderligere to mål i kassen, så slutresultatet lød på 6-1.

Allerede efter 21 minutters spil måtte Bayern Münchens Sadio Mané lade sig udskifte med det, der lignede en potentiel VM-ødelæggende skade. Danske Jens Stage fik den sidste halve time på banen for de gæstende nordtyskere.

Bayern München 1-0 Werder Bremen (Jamal Musiala, 6′):

Bayern München 1-1 Werder Bremen (Anthony Jung, 10′):

Bayern München 2-1 Werder Bremen (Serge Gnabry, 22′):

Bayern München 3-1 Werder Bremen (Leon Goretzka, 26′):

Bayern München 4-1 Werder Bremen (Serge Gnabry, 28′):

Bayern München 5-1 Werder Bremen (Serge Gnabry, 82′):

Bayern München 6-1 Werder Bremen (Mathys Tel, 84′):

Se alle disse mål i videoen over artiklen.