VM 2022

2 min læsningDansker hædret med stor pris i svensk fodbold: Et fantastisk hold

Mikkel Rygaard blev tirsdag aften kåret til årets midtbanespiller i Allsvenskan, efter han havde stor indflydelse på BK Häckens første mesterskab.

2 min læsning
Mikkel Rygaard er årets midtbanespiller i Allsvenskan
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT/Ritzau Scanpix

28 kampe, 11 mål og fire assists samt en titel som svensk mester.

Det opsummerer den 31-årige Mikkel Rygaards mesterskabssæson i BK Häcken, der for nyligt kunne lade sig krone som svenske mestre for første gang i klubbens historie.

Tirsdag aften blev den tidligere FC Nordsjælland- og Lyngby-profil så yderligere hædret, da han løb med titlen, som årets midtbanespiller i Allsvenskan foran holdkammeraten Samuel Gustafson og Nahir Besara fra Hammarby IF ved et stort award-show.

– Vi har jo et fantastisk hold. Det har været ganske let at spille sammen med hele holdet og specielt med Gustafson, som også er nomineret til den her pris, og som ligeså godt kunne have fået den som mig, sagde Mikkel Rygaard blandt andet under prisuddelingen, som du kan se i et indslag på Eurosports hjemmeside lige her.

Den danske midtbanespiller var også nomineret til prisen, som årets spiller i ligaen, men den hæder løb holdkammerat og ligatopscorer med 22 mål, Alexander Jeremejeff, med.

To scoringer af Mikkel Rygaard sikrede svensk mesterskab til Häcken

Foruden Mikkel Rygaard befinder der sig også fire andre spillere med en fortid i dansk fodbold hos det svenske mesterhold.

Nemlig Tobias Sana (tidligere AGF, red.), Ibrahim Sadiq (tidligere FC Nordsjælland, red.), Kristoffer Lund Hansen (tidligere FC Midtjylland og Esbjerg fB, red.) og Erik Friberg (tidligere Esbjerg fB, red.).

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer