VM 2022

1 min læsningWind om VM-udtagelsen: Hjertet galoperede lidt ekstra

Selvom Jonas Wind giver udtryk for, at han egentlig ikke var så meget i tvivl om udtagelsen til VM, gjorde Kasper Hjulmands opkald alligevel danskeren nervøs.

1 min læsning
Jonas Wind fortæller om hans reaktion på udtagelsen til den danske VM-trup.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Jonas Wind kunne gå på banen til Wolfburgs kamp mod Dortmund tirsdag aften med ekstra selvtillid i tanken. Han skal nemlig til VM.

Det stod klart mandag aften, da Kasper Hjulmand udtog de første 21 spillere til den trup, der skal repræsentere Danmark ved VM i Qatar.

Selvom Wind ifølge ham selv ikke var så meget i tvivl om udtagelsen, gjorde hans nylige skadesforløb og manglende spilletid for Wolfsburg alligevel, at pulsen steg en smule, da telefonen ringede, og der stod Hjulmand på skærmen.

– Jeg fandt ud af det søndag aften. Jeg kørte bil og kunne se, at Kasper (Hjulmand red.) ringede. Så kunne jeg godt mærke, at hjertet lige galoperede lidt ekstra, fortæller den tidligere FCK’er til Viaplay.

Selvom Wind tror på egne evner, vidste han dog også godt, at hans plads i truppen denne gang var billigere til salg end tidligere.

– Jeg havde selvfølgelig håbet på det, men jeg vidste også godt, at den grundet min skade var lidt mere usikker, end hvad den normalt havde været, siger danskeren i interviewet, som du kan se i fuld længde øverst i artiklen.

Supercomputer har regnet på Danmarks VM-chancer: Brasilien og Frankrig er guldfavoritter

Jonas Wind fik 75 minutter i benene, da Wolfsburg tirsdag aften tog en stor skalp i Bundesligaen med en 2-0 sejr over Dortmund.

Han står i øvrigt noteret for 15 landskampe, hvori han har bidraget med fem mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer