Danskerscoring i målfest: Bournemouth bankede Everton ud af Carabao Cuppen

Der var nok at juble over for Bournemouth-fansene, da klubben fra den engelske sydkyst ekspederede Everton ud af Carabao Cuppen med en 4-1 sejr.

Emiliano Marcondes scorede, da Bournemouth bankede Everton.

Der var gang i målscoringen, da Bournemouth tirsdag aften bankede Premier League-kollegaerne fra Everton ud af Carabao Cuppen med en sejr på 4-1.

Jamal Lowe sparkede målfesten igang for Bournemouth, da han efter blot syv minutter sendte et afrettet forsøg ind bag Jordan Pickford i Everton-målet.

Efter pausen tog kampen yderligere fart. Først kunne Junior Stanislas udbygge Bournemouth-føringen, inden Demarai Gray reducerede efter 67 minutter.

Danske Emiliano Marcondes, som kom på banen minuttet inden Grays scoring, afgjorde derefter kampen med sin scoring til 3-1, hvorefter sejren blev cementeret af Jaidon Anthony mod kampens slutning.

Dermed er Bournemouth, der også har VM-bobleren Phillip Billing i truppen, med i bowlen, når der trækkes lod til Carabao Cuppens fjerde runde, som finder sted torsdag den 10. november.