VM 2022

1 min læsningKandidat til årets mål? Se Podolskis mulige kandidat til Puskás Award

Den 37-årige Lukas Podolski var notorisk kendt for sit farlige venstreben. Det kan stadig noget, og det beviste han lørdag i polsk fodbold.

1 min læsning
Lukas Podolskis venstrefod kan stadig noget
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvis du gik og troede, at Lukas Podolski havde stillet sine støvler på hylden, kan du godt vente dig en lille overraskelse.

Den i dag 37-årige tidligere tyske landsholdsstjerne er nemlig fortsat aktiv som fodboldspiller, hvor han i dag begår sig i den bedste polske fodboldrække for Górnik Zabrze.

Her benyttede han sin lørdag på at score et sandt drømmemål, som kan gå hen og blive en seriøs kandidat til FIFA’s Puskás Award, som hvert år hylder det bedste fodboldmål.

Et mål, som du kan finde herunder:

Målet var kampens sidste scoring og sikrede dermed Podolski Górnik Zabrze en sejr på 1-4, der rykker holdet op på en øjeblikkelig placering som nummer ti i den polske Ekstraklasa.

Samme lørdag valgte Leicesters Youri Tielemans også at score et sandt drømmemål, da han var medvirkende årsag til en 0-2 sejr ude mod Everton. Noget, du både kan se og læse mere om herunder.

Highlights: Tielemans scorede årets mål i Leicesters sejr over Everton

Lukas Podolski har i sin aktive karriere oplevet flere store triumfer med VM-trofæet tilbage i 2014, som den absolut største bedrift.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer