Highlights: Tielemans scorede årets mål i Leicesters sejr over Everton

Youri Tielemans stod bag et drømmehug i sejren på Goodison Park. Det kan meget vel blive årets mål i Premier League.

Soccer Football - Premier League - Everton v Leicester City - Goodison Park, Liverpool, Britain - November 5, 2022 Leicester City's Youri Tielemans scores their first goal Action Images via Reuters/Jason Cairnduff EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Hverken Leicester eller Everton har for alvor fundet melodien i årets Premier League. Lørdag aften bragede de to mandskaber sammen på Goodison Park.

Leicester startede kampen under nedrykningsstregen, men fik hurtigt etableret et overtag. Det gav først pote kort før pausen, da Youri Tielemans scorede et mål, der er en god kandidat til årets mål.

James Maddison prikkede bolden tilbage i banen, hvor den belgiske midtbanespiller tog en berøring med låret, inden han tæskede bolden op i krogen til pausestilling 1-0.

Efter pausen forsvandt underholdningsværdien fra kampen, og Leicester var i fuld kontrol. Fem minutter før tid stak de kniven ind ved en omstilling, hvor James Maddison var i oplæggerens rolle, mens Harvey Barnes drønede bolden i mål til slutresultat 2-0.

Everton 0-1 Leicester (Youri Tielemans 45′)

Everton 0-2 Leicester (Harvey Barnes 86′)