VM 2022

1 min læsningVanvittig Mbappé-rekord – udraderer Neymar, Messi og Ronaldo

Kylian Mbappé skrev onsdag Champions League-historie. Den unge franskmand overgår Lionel Messi, Neymar og Cristiano Ronaldo.

1 min læsning
Kylian Mbappé skrev Champions League-historie onsdag aften, så han nu er den yngste spiller nogensinde til at nå 40 scoringer.

Erling Haaland har stjålet overskrifterne de seneste måneder, men onsdag genvandt Kylian Mbappé rampelyset.

Juventus bød PSG velkommen i den sidste gruppekamp i Champions League. Efter 13 minutter tog Mbappé som sædvanlig sagen i egen hånd med et par driblinger efterfulgt af et langskud, der tog den fjerneste stolpe på vej ind i netmaskerne.

Dermed skrev den 23 år og 316 dage gamle franskmand sig ind i Champions Leagues historiebøger. Han er nu den yngste spiller til at nå 40 scoringer i den prestigefyldte turnering.

Highligts: PSG-indskifter afgjorde det mod Juve med lynscoring

Dermed overgår Mbappé verdenstjernerne Neymar og Cristiano Ronaldo, og ikke mindst den tidligere rekordindehaver og nuværende holdkammerat, Lionel Messi, hvis rekord lød på 24 år og 130 dage.

Erling Haaland har dog kurs mod at vælte Mbappé af pinden. Med 32 Champions League-scoringer fylder nordmanden først 23 til næste sommer, hvorfor han har resten af sæsonen og de første kampe af gruppespillet til at nette otte gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer